Як купити майно, щ було арештоване в Україні

Робота відкритих торгів електронної системи Прозорро дозволила відкрити 15 напрямів державних закупівель. Відтепер ви можете придбати майно, котре донедавна було арештоване та відібране у боржників банками та іншими установами. До 2016 року така процедура була відкрита лише для тих осіб, котрі давали хабарі. Однак у 2021 році це може зробити будь хто.

Сьогодні ми з вами поговоримо про процедуру покупки майна, яке було у власності боржників та яке відібрали. Дочитавши статтю о кінця ви дізнаєтесь про те, як проходять аукціони з таким майном, як в них прийняти участь та отримати можливість заволодіти дешевим майном.

Процедура продажу

Все майно повинно продаватися винятково на відкритих аукціонах. Прозорро забезпечує нас відкритою системою, котра вже 5 років приносить чимало грошей нашій державі. Кожен учасник відкрити торгів може переглянути історію появи того чи іншого лоту. Окрім того, результати проведення торгів так само оприлюднюються, що дозволяє впевнитись в чесності змагального процесу.

Таких підхід відкрив дорогу звичайним громадянам, котрі раніше не мали можливості отримати вигідні лоти. Корупційна складова минулих років, в цьому сегменті, повністю подолана. Відтепер не можливо приховати аналогічну угоду від очей громадян та уряду.

Для того, щоб отримати доступ до лотів із відібраним майном, вам необхідно обрати електронний майданчик, котрий акредитований у системі Прозорро. Зробити це вам допоможе інформаційний портал megasale.com.ua. Достатньо обрати максимально зручний за інтерфейсом сервіс та пройти звичайну процедуру реєстрації. Деталі для цього надає або представник майданчика, або контакт-центр Прозорро.

Реєстрація на Прозорро не потрібна. Всі документи та данні ви вносите на електронному майданчику. Вони виступають в якості операторів, котрі забезпечують проведення торгів та контролюють виконання угод. Після виграшу лоту ви отримаєте своє майно, а держава законний податок. Всі сторони залишаються задоволені.

Щоб не проґавити чудову можливість отримати вигідне майно від боржників, ми радимо підписуватись на особисту підписку із розсилкою новин. Кожен електронний майданчик надає таку послугу безкоштовно та сподівається на підвищення лояльності до цього виду закупівель.